Tornem al setembre!

Amb el mes d’agost el Grup Municipal d’En Comú Podem atura uns dies la seva activitat després d’uns mesos d’intensa activitat política. Han estat temps de molta feina per fer arribar que l’esquerra transformadora de la ciutat es presentava per primera vegada unida, amb dos conteses electorals com les Generals del 28A i les municipals del 26M.
L’activitat política a la nostra ciutat ha estat frenètica i aprofitarem aquests dies de descans per agafar forces i, amb certa distància, prendre les idees i la inspiració necessària per, a la tornada de setembre, fer el que hem vingut a fer.
Hem de crear, seguir amb la construcció d’un espai obert per a totes les persones que no vulguin conformar-se amb el que hi ha i aportar una nova visió de la nostra estimada Santa Coloma.
No volem i no podem oblidar-nos de totes aquelles persones que senten com una cosa aliena això de ‘marxar de vacances’. Son moltes les persones, moltes d’elles companyes i companys, que no poden marxar, ni descansar, per que les seves feines son precàries o estan aturades. És per això que aquests dies no son certament de descans i relax per a nosaltres, perquè tenim al cor i al cap que la nostra activitat i la nostra feina és no oblidar perquè som aquí.
Ens retrobem segur a finals d’agost i principis de setembre, a la Caseta d’En Comú Podem de la Festa Major, a la Fira d’Entitats de Can Zam, on esteu convidades per passar una bona estona i seguir treballant per una Santa Coloma més justa.
Fins setembre!

Foto: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet