Raquel Cuesta pren el relleu com a tercera regidora d’En Comú Podem Santa Coloma

Raquel Cuesta Santamaría prendrà el relleu de Jonatan Fornés Martínez com a nova regidora del Grup Municipal d’En Comú Podem Santa Coloma en el pròxim Ple Municipal d’aquest dilluns 28 de Juny. El grup municipal estarà format així per Núria Larroya com a Presidenta del Grup, Jesús Sánchez com a Portaveu i la Raquel Cuesta.

Raquel Cuesta és una dona de 44 anys d’edat, Tècnica en Tramitació de Sinistres, que ha estat delegada sindical de CCOO durant sis anys, essent membressa de la Secretaria de la Dona de la Federació de Serveis d’aquest sindicat, assessorant i negociant plans d’igualtat amb empreses del sector serveis.

Raquel Cuesta ha estat implicada en el moviment feminista de Santa Coloma i forma part també d’entitats com els Castellers de Santa Coloma. En les eleccions municipals de 2019 ocupava el quart lloc de la llista d’En Comú Podem Santa Coloma. La renúncia del company Jonatan Fornés ha propiciat aquest relleu amb el que l’organització referma el seu compromís feminista en la figura de la companya Raquel Cuesta.