Santa Coloma és diversitat

Article publicat al butlletí número 1 d’En Comú Podem Santa Coloma

Mirant cap el futur cal conèixer el passat i intentar entendre el present. A vegades mirar endavant ens fa respecte i ens neguiteja. Implicar-se en projectes perquè vols un futur diferent i adonar-te que pots compartir aquest camí amb molta gent fa que un dia pensis que tot pot ser possible. Utopia en diuen, però somiar encara és gratis i dormir és una necessitat.

Un grup de gent, una ciutat. Diversos, diversa. Diferents, marcant diferència. Tenim ganes, il·lusió per treballar juntes en un objectiu, mirar la ciutat amb diverses perspectives de baix a dalt, de la muntanya al riu, del carrer més estret a l’avinguda més concorreguda.

Santa Coloma és diversa. És la seva riquesa. No volem que aquesta diversitat es tradueixi en desigualtat. Partim d’una realitat que coneixem, una càrrega que és la nostra realitat però lluitem cada dia per transformar-la.

Volem una ciutat empoderada, que s’escolti, que s’expressi, que presumeixi de les seves possibilitats, que es construeixi des de la pluralitat.

Passat de lluites intenses que es traduïren en realitats somiades, present de prendre consciència com a col·lectiu i futur de treball en xarxa.

La ciutat ens uneix entrellaçant propostes de diverses sensibilitats perquè ara és l’hora de pensar-la com una companya de viatge que vol aconseguir noves possibilitats i nous reptes.

Un projecte que ens uneix, un projecte que ens engresca, que discutim, que riem, que patim, que volem fer nostre. Un projecte on totes hi tenim cabuda perquè quanta més gent més riquesa, més possibilitats, més realitats somiades.

Nuria Larroya, Mestra d’Educació Infantil i membre de l’àrea d’organització d’En Comú Podem Santa Coloma