Inscripcions als pisos per gent gran de l’antiga escola Miguel Hernández

Després d’anys de lluita per part de la plataforma SOS Gent Gran, finalment el projecte dels pisos ubicats en l’antiga escola Miguel Hernández, comença a tenir cos. 

Així, els colomencs i colomenques de més de 65 anys ja poden inscriure’s en l’oferta de 48 pisos en règim de lloguer a l’Oficina d’Habitatge de Santa Coloma de Gramenet, trucant al telèfon 93 392 47 45 o bé demanant informació al correu electrònica informacio@gramepark.cat o a la web municipal gramenet.cat.

Són 43 pisos accesibles i 5 adaptats de manera especial per a persones de mobilitat reduïda. 

Aquests pisos de l’antiga escola Miguel Hernández han estat una de les reivindicacions principals de la plataforma SOS Gent Gran per tal de garantir recursos habitacionals per a la gent gran de Santa Coloma. 

Tot i que les bases encara s’han d’aprovar, les inscripcions ja han començat.